Kan det bli värre?

Allt har gått dåligt idag. Just nu känns det inte som att något kunde göra det värre. Jag skulle bara vilja försvinna för ett tag.

Det finns inget värre än att såra människor. Hur jag än gör blir det fel...

24 November

24 november är en av mina favorit dagar på året. Varför?
Framförallt eftersom det är exakt en månad kvar till julafton som jag skulle vilja påstå är den absolut bästa dagen på året. Det är nu när det bara är en månad kvar som man börjar känna att julen snart är här=D
Idag är det också snö ute vilket gör att julkänslan kommer ännu mer. Nu längtar jag bara till söndag när alla ljusstakar och stjärnor kommer upp i fönstrena. Jag får också lite panik över att jag inte köpt några julklappar än.



Jag minns även 24 november förra året, det var nämligen öppet hus i skolan. Det kanske är lite konstigt att man minns vilket datum öppet hus var på förra året men det är såna saker jag minns. Jag minns att vi hade jätteroligt när vi plågade sp-ettorna med jeopardy=P.

Sen har jag ju även andra anledningar att tycka om den här dagen. Ni som vet om dom vet och ni som inte gör det är det inte meningen att ni ska veta;D.


Ps. Det är fem veckor och två dagar kvar på det här året.... 


Nya tider på väg?

Idag kändes det som jag var påväg mot en ny tid i livet. Först va vi iväg på saco-mässan. Jag tror jag har bestämt mig för att jag vill bli lärare i famtiden. Mina favoriter bland universiteten blev idag: Linköping, Karlstad och Göteborg. Jag tror dock att det blir Göteborg om jag får välja eftersom jag alltid velat bo där=)
Väl hemma sen hade vi en mäklare på besök som var runt och kollade huset för att sen kunna värdera det. Det är tänkt att vi ska sälja huset till våren. Jag har levt hela mitt liv i det här huset.
Jag är påväg mot en ny tid i mitt liv känner jag och för första gången på länge känner jag att jag är beredd på att den ska komma, jag till och med längtar.

Plötsligt är allt klart för mig. Egentligen blev allt det igår. Jag vet vad jag känner för vem men jag har också insett att det inte spelar någon roll. Det är redan försent, skadorna är redan gjorda. 

Vadslagning

Jag, M och Mic har slagit vad.. eller snarare bestämt en sak som varje person inte får göra och om man bryter mot det får man straff. Jag ska inte gåin djupare på det men jag måste säga att det va en dum idé. Jag håller på att bli galen. Jag måste. Tur att det bara gäller till på fredag:D
Då kommer det bli värre än någonsin för, bara så att ni vet:P 

Snö

Nu faller snön ner utanför fönstret, marken är vit och det är exakt 5 veckor kvar till julafton.
Jag älskar snö och framförallt den första som faller på året. Det är så vackert och mysigt.
Dagen började med att jag fick tillbaka mitt mattetest där man kunde få Vg vilket jag också fick och är mycket stolt över. Efter det har skoldagen gått på som vanligt. Efter skolan åkte jag och Mikaela tåg hem och som vanligt stog vi och pratade ett tag efter att vi klivit av tåget, idag blev det dock en timme. När jag sen kom hem var jag kall som en isbit och jätteförkyld. Jag bestämde mig för att strunta i träningen och stanna hemma.
Nu sitter jag och tittar lite på vårt projektarbeta och kollar på när snön faller. Ikväll ska jag titta på träningslandskampen i fotboll mellan Holland och Sverige. Tror inte vi har en chans men man kan ju hoppas.

Ps. Matchen igår slutade 4-2 till Brynäs :D


Ishockey och storm

Sitter här och är trött som vanligt. Hade tre lektionen i skolan ideg och slutade vid lunch. Sen jag komm hem har jag bänkat mig framför datorn och tittat på Gossip girl och One tree hill, jag hatar att man måste vänta en vecka till innan det kommer nya avsnitt.
Nu har jag väldigt ont i huvudet så jag ska ta en tablet och sen gå och vila ett tag innan jag ska åka in till stockholm för att gå på hockey. Djurgården-Brynäs, hoppas djurgården åker på storstryk. Återkommer med resultat sen men för nu ha det så bra!

Ps. det är hemsk storm här. Kom nästan inte hem från bussen:P

Tiden flyger iväg..

Då vad det här helgen också snart slut. Jag har inte ens börjat på lexorna jag skulle göra under helgen. Har faktiskt inte gjort något under helgen. Ikväll blir det en helkväll framför tv:en och så måsta jag göra fotoläxan.

Nu är det bara två veckor kvar till första advent. Var har detta år försvunnit?

Trött, trött, trött...

Jag är trött, förvirrad och har konstant huvudvärk! Så ser mitt liv ut just nu + Jag är stressad fast jag inte har något att vara stressad över. Jag vet inte vad jag vill och det känns som tiden bara rinner ifrån en. Jag är trött på mig själv och allt runt omkring men jag gör inget åt det. Varför? För att jag är förvirrad och inte vet vad jag vill. Jag drömmer mig tillbaka till det som redan varit och försöker vara den jag va då fast jag inte är henne längre.

Jag vill gråta fast jag inte har något att gråta över.
Jag vill sova fast jag egentligen inte är trött.
Jag vill vara för mig själv för att jag tror att jag då ska få svar.
Jag vill att tiden ska stanna upp samtidigt som jag vill att den ska skynda iväg.
 
Vad är det jag vill? Vad är det jag gör? Vad är det jag väntar på? Varför är det inte som det va förr? Och var är jag påväg?

Så många frågor men inga svar...

RSS 2.0