<3

Look into my eyes - You will see
What you mean to me

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Everything I do - I do it for you

Mösspåtagning

Igår vad det valborg och därför mösspåtagning och i år var det vi som stod där och satte på oss mössorna. Det var en underlig känska, så fantastisk men ändå så skräckinjagande. Det här var liksom som starten på en sjuk studenttid som slutar med självaste studenten. De senaste dagarna har varit så omtumlande. De har varit några av de jobbigaste dagarna jag har varit med om men igår kändes det bra igen (med vissa små undantag). 
Efter mösspåtagningen i skolan han jag bara vara hemma i några timmar och förfesta med M och M innan det var dax att ta sig ner till nynäs för att träffa klasskompisarna för en grillfest hos Matilda S. Det var extremt kul och man fick se många nya sidor hos flera personer. Sen begav vi oss ner till telegrafen där de flesta andra treorna var + att estettreorna spelade. Det var mycket roligt folk och det blev en väldigt lyckad kväll och valborg. Dessutom blev det en bra start på den här sista tiden innan vi springer ut.
Jag vill också bara tacka alla mina underbara klasskompisar och övriga vänner som gjorde kvällen så bra:D Tack till er och TACOS!=P



Huvudsaken är inte att man dansar snyggt utan att man har roligt
 =P

RSS 2.0