5 månader

Idag är det exakt 5 månader tills jag tar studenten. Imorgon börjar skolan igen efter ett skönt jullov och nu är det bara den här terminen kvar. När sommaren kommer kommer en ny tid i mitt liv. En tid jag både fasar för och ser fram emot. Jag vet i alla fall att jag ska njuta varje sekund av de här månaderna.


2008 är över och 2009 är här..

2008 bara försvann..Tyckte det var igår jag skrev ett inlägg om hur bra 2008 skulle bli och nu sitter jag här och plötsligt är det 2009 och allt jag trodde skulle bli så bra bara försvann...
Jag kan börja men nyårslöftet jag hade förra året -Ta körkort, jag han liksom inte med heltplötsligt var året slut och jag stog där utan körkort. Därför har jag bestämt mig för att inte sätta upp några mål som jag skriver att jag måste göra bara de jag hoppas att jag ska göra.
Jag minns även hur jag skrev att det skulle bli ett roligt sportår men både fotbolls-EM och OS. Båda de blev ju ett fjasko för Sverige. Jag tyckte dock att det var lika roligt att se även om det inte gick så bra för Sverige. Jag gratulerar Spanien till värdiga vinnars av EM men måste på peka att Ryssland faktiskt blev minna favoriter under EM. Sportsligt tillhör ändå 2008 Michael Phelps, 8 Os-guld och 7 världsrekord, han är historisk. Självklart tillhör det även Usain Bolt Os-guldmedaljör på 100m, 200m och 4x100m och även världsrekord tagare på alla tre.
När vi ändå är inne på sport ska jag nämna att det har varit ett underbart bajenår för min del. jag han gå på 14 matcher av dem fick jag bara se två förluster och jag fick säsongskort för 2009. Jag måste erkäna att jag har blivet kär. I söderstadion, i känslan man har under matcherna, i laget, spelarna och allt. Jag älskar Hammarby, även om jag alltid gjort det så är det mer nu. Men nu är det nog pratat om sport.
Jag måste säga att 2008 har varit både det bästa och sämsta året i mitt liv. Jag har gjort många misstag som jag lärt av men även många bra saker detta år. 
Jag måste självklart nämna två underbara resor jag gjort det här året som bra saker. Min första riktiga utlandssemester utan någon vuxen. Turkiet men tre underbara vänner. 7 fantastiska dagar. Underbart hotell. Underbara människor vi träffade. Fantastiskt väder och en riktig drömsemester. Jag hoppas det blir lika bra i sommar.
Sen har vi ju Bryssel. Sp3-resan som jag var lite osäker på hur den skulle bli men som blev underbar. Massor av nya vänner. (Nya misstag:P). Helt enkelt en fantastiskt rolig resa där man äntligen fick visa sitt rätta jag. Det var under den resan man tappade vissa vänner man haft och fick nya. Jag är så nöjd med hela resan men vad kan man kräva mer än fint väder, trevligt sällskap och alkohol:P.

Jag tänkte avsluta det här inlägget med en lista över allt bra som berörde mig och som jag kommer minnas från 2008.

Platser: Bryssel, Side, Torö, Söderstadion, Telegrafen och Umeå.
Musik: Forever, Wind of change, I´m yours, Every rose has its thorn och Cryin'.  
Fotboll: Hammarby, Charlie Davis, Simon Helg, Emil Johansson,"Sulans" mål, Just idag är jag stark, Nifen och Familjedag.
Övrigt: Apelsinchokladglass, 22/6, SP-paraden, Norge, Yoga, 18år, Förlora vänner och Få vänner.
Personer: Det finns så många att nämna att jag inte ens tänker försöka för då kommer jag missa någon.


RSS 2.0