En dag kvar..

Nu sitter jag här och är väldigt trött efter ennu en skoldag. Jag slapp dock göra svenska redovisningen som nu är flyttad till efter Bryssel. Så egentligen har det varit en ganska lugn skoldag även fast den var ganska lång.
Nu ska jag först och främst köpa biljetter till Hammarby-Kalmar matchen. Jag och mic i klacken eftersom M sviker oss och sitter på södra i stället med sin pappa (skämtar M, du sviker oss inte. Men du kommer nog vara lite avundsjuk när du ser att vi står där och hoppar pch sjunger:P). Sen måste jag plugga idag också eftersom jag har ett prov och ett läxförhör imorgon fast vi bara har två lektioner. Efter det är det dock äntligen helg som ser ganska fulbokad ut dock.
Fredagkväll ska spenderas med mina tjejer:D(Mic och M). Lördag är det jobb och dans innan jag ska träffa tjejerna igen och fixa M till sin personalfest med jobbet. (M seupp för kurerna:P). Söndag spenderas förmodligen till att packa eftersom vi på måndag sticker. Bryssel here we come:P   

Onsdag

Nu är äntligen skoldagen slut. Den har känts otroligt lång. Redan vid lunch trodde jag att klockan var fyra.
Idag har vi provat ut våra studentmössor och köpt dem. Nu känns det på riktigt att det här är det sista året.
Nu ska jag snatr sätta mig på ett tåg till stockholm för att åka till min dansträning. Kommer hem sen klockan åtta då jag ska äta och sen göra min svenska som jag ska redovisa imorgon. ÅH..jag vill inte..

RSS 2.0