Så var det snart måndag igen

Så hade hela helgen gått och jag har i princip inte gjort något. Lördagen började med att jag jobbade, sedan vilade jag innan jag sedan träffade mic som jag spenderade kvällen med. Idag har jag städat och gjort andra tråkiga men nödvändiga saker.
Imorgon är det skola igen, 2 lektioner består mina måndagar av. Efter skolan åker Jag, M och Mic in vtill stan för att se på inspelning av Extra Extra.
Men för nu godnatt...

Fredag

Igår hade jag en jättetrevlig dag. Den började med att jag gick i skolan, vårat schema är ju så krävande på fredagar eftersom vi inte slutar fören 11.45:P. När skoldagen var slut drog Jag, M oxh Mic in till stan för att göra en fotouppgift. Vi gick först på en utstälning och sen var vi runt hela centrala stockholm och fotade äpplen (det måste sett roligt ut för de som såg). Efter det återvände vi ner till Nynäs för att titta på fotboll, Hampus (Ms lillebror) skulle spela. Väl på kvarnängen blev det väldigt kalt så vi spenderade hela första halvlek under en filt. I andra blev vi dock mer intresserade av den andra matchen som spelades (hände lite mer i den eftersom den första slutade 0-0 och var allmän dålig, förutom hampus:P). Jag såg dock inte mycket av den andra matchen heller eftersom jag mest lekte med Ms lillasyster Wilma. När matcherna hade slutat och vi nästan var ihjäl frusna tog jag och mic oss till kvantum där vi hyrde film. Sedan åkte vi hem till mig och tittade på filmen.
En riktig bra dag och det var roligt att få en heldag tillsammans med bara mina två bästavänner.

Slutsata: Det är bra att man kan leka med sina kompisars småsyskon när man själv är minst:D 

Hej igen

Jag vet att det var ett tag sen jag skrev nu men jag har haft fullt upp.
Först var jag i en vecka i turkiet. Jag måste medge att det var en underbar semester. Underbart värder och underbara människor, både de jag åkte med och de vi träffade där. Det finns så mycket riligt att berätta men det orkar jag inte nu. 
Sen vi kom hem har det varit fullt upp med skola, jobb, fotboll och dans. Allt var jättekul att börja med igen:) 
Nu är det mindre än en och en halv vecka kvar till vi åker till bryssel också vilket jag också tror kommer bli jättekul.
men nu måste jag gå för jag har en katt här som vill kela:)

Hejdå.. för nu:D

Nu är det bara några timmar kvar tills vi lämnar landet. Börjar bli riktigt nervös, men vi kommer säkert att ha jättekul.

För andra mogonen i rad gick jag idag upp vid fyra för att få se Michael Phelps ta OS-guld och slå världsrekord. Igår var det ett och idag två. Det var helt klart värt att vara uppe så tidigt för att få se honom. Det blir att gå upp vid den tiden imorgon också eftersom vi ska åka då men jag ska hinna se Stefan Nystrand simma final på 100m fritt.
Idag såg jag också fotbollen mellan USA ocn Nigeria. USA förlorade och de var faktiskt rättvist. Jag tycker att det är både bra och lite tråkigt att USA nu är ute ur OS. Det ska bli skönt att Charlie Davies nu kommer hem till Hammarby. Och när vi ändå pratar om honom så måste jag säga att jag undrar varför han inte fått spela mer i OS. Enda gången USA skapade något idag var när han var inne. Jag tycker nästan att det är en skandal=P
 Nog för nu..ha det så bra här hemma så ses vi snart.

Lista

1. Är du i ett förhållande? Nej
2. Om inte, varför inte? För att jag är nöjd som det är... hade jag gillat någon som gillat mig hade jag förmodligen varit det..
3. Hur långt var ditt längsta förhållande? 1vecka 2dagar=P
4. Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? Johan
5. Hatar du ditt ex? Nej, men det är inte min favorit
6. Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? Nja
7. Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? Ja, men de ska brännas (M och mic när blir vår brännkväll?)
8. Vad är DU mest för, förhållande eller strul? Förhållande
9. Är du en player? Nej
10. Har du blivit dumpad? Nej
11. Har du blivit sårad? Ja.
12. Har du dumpat någon? Ja.
13. Är du en bra partner? Ja, hoppas det i alla fall;)
14. Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? En kille slängde sig på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom
15. Är du kär i någon nu? Kanske det:P
16. Har du någon beundrare? Hehe, tyvärr
17. Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? Snäll, ärlig, romantisk, sportig, fotbollsspelare, snygg, söt, vältränad, vackra ögon och fint leende.
18. Har du varit kär i flera samtidigt? Nej, inte kär men gillat
19. Har du sårat någon allvarligt? Ja
20. Hur skulle du beskriva dig själv som partner? ??
21. När du vill ha någon, vad gör du? Försöker ta reda på om han vill ha mig;) Om inte han tar första steget gör jag nog det, men det tar ett tag innan jag vågar=P
22. Bästa raggningsrepliken? Vara ärlig och inte överdriva
23. Hur skulle den perfekta dejten se ut? Bajenmatch på söderstadion
24. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Min bror
25 Tänder du på? Personlighet. Men utseende: 1. vackra ögon 2. Fint leende 3. Snygg kropp
26 Är du gift i framtien? Om jag hittar den jag vill spendera resten av mitt liv med

En lång dag...

Dagen har varit väldigt lång, förmodligen för att jag sov så dåligt i natt. Kan helt ärligt säga att jag sedan spenderade hela dagen framför tv:en. För mig är det dock inte så ovanligt så här i OS-tider. Jag tycker dock inte att det här OS känns riktigt så kul som det brukar men det kan ju vara för att sverige har mindre medaljchanser än på länge. Idag började vi dock att plocka medaljer. Emma Johansson tog Sveriges första medalj i form av ett silver i cyckling. Väldigt rtoligt och oväntat=) Det som jag dock blev gladare av var att se Ronaldinho göra två mål när Brasilien van med 5-0 mot Nya Zeeland. Och då menar jag inte bara att han gör två mål utan hur han gör dem och inte bara målen utan allt. Hur jä*la roligt han spelar, hur hela Brasilien spelar. Där kan man prata om bra fotboll=D
Men min favorit idag är ändå Michael Phelps, vilken otrolig kille och idrottsman. Han har varit en av mina favoriter i många år. Jag hoppas verkligen att han tar sina åtta OS-guld. Han började i alla fall jakten bra idag när han tog sitt första guld och satte ett nytt världsrekord. Jag skäms nästan för att säga detta men jag håller nästa på honom mer än på svenskarna.

Nog talat om OS för nu.. Jag har faktiskt tittat på lite andra saker också. Tittade på de sista två avsnitten i sesong 5 av One Tree Hill. Underbar serie och det sista avsnittet var otroligt bra och väldigt spänande. Jag insåg sen att sesong 6 inte har börjat sändas i USA än så jag får vänta på fortsättningen vilket kommer göra mig galen. Precis som jag håller på att bli galen på att sesong 2 av Gossip girl inte har kommit än( Det sista avsnittet var också väldigt bra).

Så det vara alltså det jag spenderade min dag att göra. Imorgon blir det att träffa tjejerna och planera inför Turkiet. Nu är det nästa bara tre dagar kvar..Börjar få resfeber!?


Om en vecka...

Nu är det mindre är två veckor kvar på vårt sista sommarlov. Jag tycker att det ska bli lite kul och skönt att komma tillbaka till skolan samtidigt som det känns lite läskigt att det snart är över och att man nu ska vara älst i skolan. För min del är det dock lite mer än två veckor kvar tills skolan börjar, närmare bestämmt 2 veckor och en dag. Anledningen är att jag och mina kompisar M, Mic och E ska åka till Turkiet om en vecka:D. Det ska bli jätteroligt och skönt att komma till ett varmt ställe i stället för regniga Sverige. Vi ska bara sola, bada, slappa, äta gott och festa lite och kul som fan ska vi ha. Jag har ju själv varit i Turkiet 5 gånger förut och tycker som ni kanske förstår att det är ett ganska trevligt ställe. Jag hade dock gärna åkt någon annanstans men det ksn vara bra att komma till ett ställe man känner till när man åker första gången utan någon förälder. 
När vi sen kommer hem börjar skolan men vi hinner dock bara gå två veckor innan vi drar till Bryssel alla samhälls treorna. Hoppas att det ska bli riktigt kul det me:). Sen är det inte mycket kvar till vi tar studenten, igår var det nämligen 10 månader kvar. Sen är man alltså vuxen på riktigt!?Haha skulle inte tro det... Men vi får ta allt det när det kommer nu ska jag bara leva i nuet och njuta av de här sista månaderna på gymnasiet.

Kärlek

Du finns kvar i mina tankar. Nu har jag inte sett dig på jättelänge men jag kan ändå inte glömma dig. Jag minns dagen jag såg dig första gången. Det är en dag som kommer vara kvar i mitt hjärta till den dagen jag dör. Det finns andra som har kommit och gått i mina tankar men du har en stadig plats. Det går inte en dag då jag inte tänker på dig. Du har fått mig att känna saker jag inte trodde jag kunde. 

Jag blir glad när jag tänker på dig...

RSS 2.0