The Last Bounce!

I söndags var jag och såg Bounce avslutningsshow och jag måste säga att jag tror att det är den coolaste föreställningen jag någonsin sett. Grym show och fantastisk dans. Alla borde egentligen gå och se den men sista föreställningen va dock i söndags. Det va tredje gången jag såg bounce och man blir aldrig besviken, de är en fantastisk grupp och det är väldigt tråkigt att de slutar nu.
I lördags firade vi min mormor som fyllde 75 år i fredags så hela min helg har varit fullbokad.
Igår spelade Hammarby igen, borta mot Trollhättan. Det blev vinst med 2-0, Vlado Zlojutro och självklart Linus Hallenius. Riktigt skönt med forsta bortasegern på väldigt länge. Gick också upp till fjärde platsen i tabellen bara en poäng efter de tre som ligger före. På lördag blir det Söderstadion igen!!:D
Fick också jobb under sommaren igår vilket va skönt för jag har varit lite orolig för att jag inte skulle få det och jag behöver verkligen jobba och tjärna lite pengar. Ica i ösmo blev det i år igen. Jag trivdes ganska bra där förra året så det ska nog bli bra, ska kanske lära mig kassan också. Hoppas på det i alla fall.
Idag blir en lugn dag och imorgon blir det föreläsning och sen förmodligen vidare till Uppsala för att fira Valborg på fredag. Lördag är det match som sagt va och på söndag har jag dansuppvisning. Hela veckan ser alltså uppbokad ut men jag hoppas att jag i alla fall hinner träffa Erica något!
Nej nu är det dax för mig att dra här ifrån! ses ;D


Hemmapremiären!!

Igår kom dagen vi har väntat på så länge. Det va äntligen dags att marschera till söderstadion och se säsongens första riktiga hemmamatch. I år va det Superettan som gällde men trycket va minst lika bra som vanligt.
Stämningen va fantastisk redan när vi anlände till medborgarplatsen. Klockan sex började vi ( som polisen uppskattade var 6000) att vandra mot söderstadion i ett tåg fullt av förväntnigar och sång. 
Väl frame vid söderstadion intog vi våra vanliga platser i klacken och väntade på att läktaren skulle fyllas upp. När det dryga 11400 hade tagit sinna platser var det dax för låten i våra hjärtan!. Ett hav av halsdukar spred sig över hela söderstadion tillsammans med tifot.
 
Efter det drog äntligen matchen igån. Bajen gjorde 2 snabba mål, Filip Bergman och Linus Hallenius. Efter en halvtimme va det också Sundsvall tur att träffa mål. Efter det va det en hård match med många närkamper och farliga målchanser men när domaren tillslut blåste av matchen stod det klart att Hammarby hade vunnit.
Förra säsongen var glömd och en glatt sjungande klack hyllade laget innan vi tillsammans lämnade arenan sjungande och fyllda av oändlig lycka.
28 matcher kvar! Efter det ska vi stå där klara för allsvenska nästa år. Jag verkligen hoppas det och om vi kämpar som igår så tror jag även på det. Jag läste en krönika där det stod att Hammarby inte var Sveriges bästa lag men att de har sveriges bästa fans och tillsammans ska vi klara det. 
En till viktig faktor för att vi ska klara att ta oss upp är att vår nya hjälte Linus Hallenius blir klar och får vara skadefri, så att han kan fortsätta så här. (Skrev inte jag redan i början av försäsongen att jag trodde att det här skulle bli Linus år?)
   
Jag längtar redan till 1 maj då det är hemmamatch igen. Förhoppningsvis med runt 10000 på läktaren och en vinst mot Norrköping.

En bra lördag!

Matchen slutade 3-2 efter förlängningen och Hammarby är alltså vidare i svenska cupen. Det verkar också som att det bara va kramp som Simon hade drabbats av! Vi får hoppas på det.
Efter fotbollen tittade jag på slutet av andra sm-finalen i hockey och där åkte Djurgården på stryk. Det har alltså varit en riktigt bra lördag.
Förutom det hade jag också en riktigt bra dansträning. Det va skönt att komma igång igen efter påsklovsuppehåll. Kommer säkert att ha härlig träningsverk imorgon.
 

ojojoj vilken jävla match...

Vi nämner inte matchen i tisdags.. vi glömer den helt.
Spelar just nu faktiskt svenska cupen mot värmdö några vi borda slå lätt..
men när jag kom hem från träningen och slog på webb-radion så låg bajen under med 0-2. Efter två minuter gjorde dock bajen 2-1. Sen gick klockan och man trodde att det va kört men då i 93:e minuten gjorde våran nya hjälte Linus Hallenius 2-2 och tog matchen till förlängning. Så jävla skönt...
Nu efter några minuter av förlängningen står det 3-2 till bajen, målet gjort av Tobias Holmqvist som även gjorde det första.
Hoppas att vi kan hålla det här nu!! Det skulle vara så skönt med en vinst..
Synd bara att Simon (som gjorde en fin passning till Linus mål) har fått klivit av pga skada. Hoppas att han inte är allt för skadat och blir borta så länge. Hoppas också att vi klarar matchen trotts att vi är en mindre.
Måste också säga att Johannes verkar göra en bra insatts i mål, i alla fall de jag har hört.

Nu är det i alla fall bara nästan exakt 3 dagar kvar till hemmapremiären!! Fan va man har väntat!!


RSS 2.0