Så här i os-tider...

Sitter uppe, fast jag börjar bli riktigt trött, eftersom jag väntar på att hockeyn ska börja. I natt spelar Tre kronor sin första match i os och motståndet är tyskland. Ett lag vi egentligen borde slå men man vet ju aldrig. Matchen börjar i alla fall halv två så det är ju fortfarande ett tag kvar. Idag har det annars inte varit Sveriges dag men vi får som sagt hoppas att det vänder i hockeyn. Hittills i os har vi ju faktiskt tagit 2 guld. Två jättefina insattser av Kalla och Ferry. 
Jaja det va allt från mig för tillfället :D
//J 

Äntligen fick man vakna efter 3 månader i vinter dvala

Äntligen.. Igår började Hammarbys träningsmatcher.
Det finns inte mycket att säga, typisk försäsongsmatch. Spelet va som man kunde vänta sig men inte mer, det va extremt kallt men ändå va det underbart att äntligen få se älskade hammarby igen. En målrik match va det också, slutresultatet blev 4-3. Jag ska inte klaga på något/någon eftersom det är så tidigt på försäsongen och alla kommer att höja sig tills när säsongen börjar på riktigt. Kul va det i alla fall att det blev vinst och roligt att det va så många som va där och kollade. Nu längtar jag till säsongen börjar.

Linus gjorde första målet framspelad av Tobias Holmqvist. Jag tror (hoppas)att linus kommer att få sitt genombrott i år, va väldigt offensiv och pigg. Holmgvist tyckte jag verkade väldigt intressant och skulle verkligen vara en tillgång bland anfallarna.

Simon målgörara igen. Har gått från att förra året varit den lovande talangen som lyckades och har i år blivit lagets stjärna. Frågan är om han lyckas leva upp till det? Jag tror att han kommer att göra bra ifrån sig i alla fall. Simon har väl aldrig gjort oss besviken!?

Dagar kvar till premiären: 65
Dagar kvar till hemmapremiären: 72
 


RSS 2.0