Tänker tillbaka på åren som gått..

Sitter här och lyssnar på musik som wind of change och every rose has its thorn, tittar på gammla bilder och minns de senaste åren. Idag är det exakt 96 dagar kvar till studenten och även fast jag längtar så skrämmer det mig. Tiden på gymnasiet har varit den bästa tiden i mitt liv och jag kommer sakna den när den är över. Alla människor och alla underbara stunder. Men som sagt var är det typ tre månade kvar, tre månader jag kommer göra allt för att de ska bli underbara. Det är dessutom de bästa månaderna på året, när våren kommer och alla blir så mycket gladare.
Här kommer några bilder som väcker minnen hoppas några utav er känner igen er:D

En underbar resa sommaren 2008, något vi alla kommer minnas. Karaoke, vattenballonger, turkar, den norska indianhajen och så mycket mer. Jag vill bara tacka er tjejer för en oförglömlig resa :D

Kärngruppen. Vi har haft många roliga stunder tillsammans men det här är en av minns favoritdagar.

Bryssel. Många underbara minnen och några inte fullt så underbara:P Men när jag tittade igenom bilderna kom jag på en sak jag inte tänkt på sedan vi var där, det är dock bara Mikaela och Tim som kan fatta vad det är jag menar men fan va roligt vi hade åt gubben som sprang i parken:D

Söderstadion. Många fantastiska minnen men den här bilden är nog ändå från min favorit match. Den 17/4-08 Hammarby-Helsingborg en otroligt bra match som slutade 2-1. Jag minns det som igår, det var miccans första match, solen sken, det var "Poppens" först match i målet och stämningen var fantastisk. Jag har aldrig sett en sån jämn match och jag måste säga att det bara var tur att vi vann. Det blev flera offsidemål som blev bortdömda och så hade vi ju straffen. Straffen Henke Larsson la men som Poppen räddade och blev matchenshjälte.
Hammarby kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Fotovandring i stockholm. På den dagen jag fyllde 17. Det var varmt och roligt.

Göteborg. Sommaren 2007. Fyra bästa kompisar från "stockholm" och tre underbara skåningar, bättre kan det inte bli. Så många underbara minnen. Ösregn, torrekulla, liseberg, kall pizza och så mycket mer, men framförallt extremt roligt. Och när vi ändå är inne på Göteborg..

Fan va kul vi hade och övertrötta vi var på tågresan ner.

Fan va tiden går men alla minnen kommer att bestå=) Och det finns så många mer än de som jag visade här.

RSS 2.0