Ensam

Känner mig så sjukt ensam och det är inte bara för att jag sitter ensam i vårt stora hus. Jag saknar skolan mer än jag någonsin trodde att jag skulle eller att man kunde göra. Man har tappat så många kompisar och hela ens socialaliv. Eftersom jag inte pluggar och inte har något jobb finns det inte mycket att göra. De flesta jobbar eller går i skolan. En annan sak är att jag inte känner att jag har något att se fram emot. Jag känner verkligen att de behöver hända något nytt i livet. Jag behöver något för att känna lite glädje och mening. Är det någon som har ett förslag?

Hej igen

Jag vet att jag inte har skrivit på extremt länge men jag har varkan haft tid eller lust. Det är så extremt mycket som har hänt, allt med studenten och allt och sen har man ju jobbat typ hela sommaren. Idag jobbade jag i alla fall min sista dag =). Studenten va verkligen den bästa dagen i mitt liv men sen har det varit den värsta sommaren. Jag har verkligen inte haft någon rolig sommar men jag ska inte prata mer om det nu.
Just nu är jag i alla fall extremt förkyld, mår piss och orkar typ inget. Imorgon är det i alla fall derby vilket ska bli roligt men jag tycker bättre om de matcherna som inte är derbyn.
Nu har jag i alla fall börja känna att jag vill skriva igen så nu lär uppdateringarna bli lite fler och oftare.
Men tills dess ha det bra.

RSS 2.0